Chocoladeschilfers maken

Chocoladeschilfers maken kan snel en eenvoudig met een automatische schilfermachine. De schilfermachine kan twee blokken couverture van 5 kg tegelijk verwerken.  Op die manier kan 10 kg couverture in nauwelijks 8 minuten worden verschilferd.

Eenvoudige bediening

Een automatische terugloop zorgt ervoor dat de schilfermachine automatisch stilvalt zodat ze makkelijk en veilig kan worden hervuld.  De geproduceerde chocoladeschilfers worden opgevangen in kunststofbakken voor voedingsmiddelen.  De machine wordt eenvoudig aangestuurd vanop een handig bedieningspaneel met grote druktoetsen.

Schilfers op maat

Naargelang de behoefte kan de dikte van de schilfers makkelijk worden ingesteld.  Het gebruik van  verschillende soorten afzonderlijk verkrijgbare messen maakt de productie van andere schilfervormen kinderspel.  De messen kunnen eenvoudig worden ingezet en uitgenomen.

Duurzaam en krachtig

De machine is volledig uit roestvrij staal gebouwd.  Ze wordt aangedreven door een geruisloze maar erg krachtige elektrische motor op 380V en wordt geleverd op een onderstel met zwenkwielen en met 2 kunststof opvangbakken.