De ideale smeltbak voor thuis

De kleinste smeltbak uit het assortiment van Mol d’Art kan maximaal 3 kg vloeibare chocolade bevatten. Hij werd oorspronkelijk ontwikkeld voor professionele chocolatiers die dikwijls kleine hoeveelheden chocolade nodig hebben om figuren in te kleuren of om te gebruiken bij decoratiewerk. Het is de perfecte smeltbak om ook thuis mee aan de slag te gaan!

Chocoladesmeltbak_3kg(1)Thuis zelf chocolade smelten

Het kleine model is ondertussen door zijn eenvoud en gebruiksgemak erg geliefd geworden bij hobbyisten die thuis zelf chocolade smelten voor kleinschalige verwerking in desserts.  Chocolade moet immers bij lage temperaturen worden gesmolten.  Doe je dat niet, dan wordt chocolade snel korrelig en bitter.  Daarom is het geen goed idee om chocolade in een magnetron of op een direct vuur te smelten. 

Veilig en betaalbaar

Echte liefhebbers van chocolade die thuis zelf geregeld desserten met chocolade willen bereiden, halen met deze smeltbak een betaalbare professionele oplossing in huis die in elke keuken past.  Deze smeltbak werkt -net als zijn grotere collega’s uit het assortiment van Mol d’Art- op warme lucht.  Dat zorgt er niet alleen voor dat de chocolade zijn karakteristieke eigenschappen tijdens het smelten bewaart.  Het maakt het gebruik van deze smeltbak ook veilig in de aanwezigheid van kinderen die er zich niet aan kunnen verbranden.

Meer informatie?